Wij bedenken samen met u hoe we de feestelijke, uitbundige, welverdiende en/of leukste feesten de juiste aankleding geven.

Denk aan de kleuren van uw huisstijl en bepaal uw budget. Heeft u speciale wensen, alles is mogelijk. Wij verrassen u met de decoratie die net even anders en dus uniek is!

Wij blijven ontwikkelen en groeien. Inmiddels hebben we al een mooie klantenkring opgebouwd, ]waar wij elke keer weer terug mogen komen.

We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Dus bel, app of mail wanneer het u uitkomt. Wij zijn altijd bereikbaar.

Bezorgkosten

Bezorgkosten binnen Bunschoten-Spakenburg €2,50

Bezorgkosten Nieuwland & Eemdijk – € 5,- 

Bezorgkosten Amersfoort, Nijkerk, Baarn – €10,00 (tot 15 km)

Vanaf 15 km 
€ 10,- + €0,45 per km

De bezorgkosten zijn inclusief bezorgen, plaatsen en verwijderen.

Het ophalen van decoratieballonnen is mogelijk op afspraak.

U dient binnen 14 dagen de pilaren terug te brengen. Mocht dit niet zijn teruggebracht dan zijn we genoodzaakt € 25,- in rekening te brengen per pilaar.

Biologische ballonen

Er bestaan namelijk twee soorten ballonnen: latex en folieballonnen. Een latex ballon wordt gemaakt van het sap van de rubberboom en is dus 100% biologisch afbreekbaar! 

Voorwaarden
De klant blijft ten allen tijden verantwoordelijk/aansprakelijk voor de geleverde materialen. Bij verlies, diefstal of schade worden de kosten doorberekend aan de klant. De klant zorgt voor de stellages tot het weer is opgehaald op de overeengekomen dag en tijdstip.

Waarschuwing!
Ballonnen voor buiten kunnen beïnvloed worden door regen, hagel, hoge temperaturen of sterke wind. Eventuele schade is dan ook voor eigen rekening.